CLASSIC NORWAY HOTELS
CLASSIC NORWAY HOTELS
Henningsvær Bryggehotell Henningsvær Bryggehotell
Bestill her
Henningsvær Bryggehotell
Bestill her close
Kontakt
  • NO
  • Suiter og hotellrom
  • Restaurant
  • Selskap
  • Opplevelser
  • Gavekort
  • BOOKING
  • Kontakt
Classic Norway Hotels
  • Hoteller
  • Pakker og tilbud
  • Kurs og konferanse
  • Opplevelser
  • Gavekort
  • Booking
Meny

Á La Carte – Vind Brasserie

Snacks

Ristede Nøtter

En miks av ristede nøtter og tørket frukt

Nøtter

95,-

Oliven

Marinerte grønne oliven

85,-

Charcuterie

Skiver av lokale oster og speket pølse av Lofotlam sammen med flatbrød og chutney

Melk, hvete, sulfitter, sennep

225,-

Hjemmelaget Knekkebrød

Servert med pisket smør med basilikum og pistasj & paprika og mandel

Melk, hvete, sulfitter, mandler

75,-

Forretter

Kveitetartar

Marinert rå kveite serveres med en soyaemulsjon, urte vinaigrette og toppes med frisk mynte & pepperrot

Soya, fisk, sulfit

230,-

Fiskesuppe

En kremet norsk fiskesuppe med lokal fisk, blåskjell og rotgrønnsaker

Melk, fisk, skalldyr, bløtdyr, sennep, selleri

210,-

Carpaccio av storfe

Tynne skiver av storfe, toppet med brent purreløk, røkt soppmajones, syltet tyttebær, sprø rugcrunch, urtepesto og røkt pølse av Lofotlam

Egg, sennep, rug, melk, sulfitter

245,-

Hovedretter

Indrefilet av Storfe

Serveres med langtidsstekte grønnsaker, rødvinssaus, bakte druer, syltet sopp, crudite og fritert ruccola

Sulfitter, melk, sennep, selleri

495,-

Skinnstekt Torsk

Serveres med gulrot- og rødbetpuré, sprø gulrotcrudité og sherrysaus.

Fisk, melk

445,-

Ytrefilet av Hjort

Serveres med pastinakkpuré, bakt pastinakk, sprø grønnkål, syltet blåbær, sopp og rødvinssaus med blåbær

Sulfitter, melk, sennep, selleri

475,-

Pastinakk

Konfitert pastinakk med en gresskarsaus – toppet med pastinakkchips, ristede gresskarkjerner, friterte kapers, syltet pære og ristede hasselnøtter

Sulfit, hvete, bygg, hasselnøtter

355,-

Trøffelpasta

I en Sandefjordsmørsaus med trøffel, syltet villsopp, konfitert sopp og parmesanchips

Sulfitter, milk, egg, hvete

435,-

Brunostburger

Angus biffburger serveres med briochebrød, crispisalat, tomat, løk og sylteagurk. Toppet med smeltet brunost, karamelisert løk, bacon og tyttebærsyltetøy

sulfitt, melk, egg, hvete

335,-

Dessert

Sitronterte

Med en lemoncurd, marrengs, sitronsorbet og karamelliserte valnøtter

Melk, egg, sulfitter, hvete

205,-

Bakt sjokolade

Serveres med hjemmelaget honningcomb, variasjoner av bringebær, ostekrem, toppes med salt karamellstrø

Melk, egg

215,-

Norlands ost

Serveres med flatbrød og trøffel honning

Melk, hvete

225,-

Iskrem

Et lite utvalg av iskrem eller sorbet

Egg, melk

75,-

Smaksmeny – 3 retter

Dagens 3 retters

Forrett, hovedrett og dessert

845,-

Smaksmeny – 4 retter

Dagens 4 retters

Snacks, forret, hovedrett og dessert

995,-

Henningsvær Bryggehotell
75 43 43 43
post@henningsvaer.no
Misværveien 22, 8312 Henningsvær
Henningsvær Bryggehotell
  • Kontakt oss
  • Stilling ledig
  • Veibeskrivelse
  • Ledige stillinger
  • For reisearrangører
  • Classic Norway Magasin
  • Medlem av Cosy Places Worldwide
  • Miljøprofilen til kjeden
  • Gavekort
T 75 43 43 43
post@henningsvaer.no

Meld meg på Nyhetsbrev

Følg oss

img1
img2