Eksklusive hotellrom

Alle våre 39 eksklusive hotellrom i det nyåpnede hotellet er nøye utformet for å gi deg den ultimate komforten og er utstyrt med moderne fasiliteter og førsteklasses detaljer. Vi tilbyr blant annet enkel roomservice og luksuriøse høykvalitets-senger fra Wonderland.

11 suiter ( fra 42 – 120 kvm)
14 junior suiter (fra 38 – 42 kvm)
14 superior dobbeltrom (fra 24 kvm)

Loft-suite med sjøutsikt

Disse nøye utformede suitene gir en opplevelse uten sidestykke, som sømløst blander moderne eleganse med den fantastiske naturlige skjønnheten i det omkringliggende landskapet. Fra rommet får du en fantastisk utsikt ut mot havet, og du kommer tett på fiskebåtene samtidig som du beholder varmen og velværen dette rommet gir deg.

For den kunstinteresserte finnes også originaler av kjente kunstnere på disse rommene, som både overrasker og komplementerer designet.

På badet finner du et dypt badekar og en separat regndusj som gir foryngende stunder etter en dag med utforsking av den barske skjønnheten til Lofoten. Eksklusive produkter fra Molton Brown og myke morgenkåper kompletterer opplevelsen.

Legg deg for kvelden i en myk king size-seng fra norske Wonderland med dundyner og førsteklasses sengetøy, som lover en god natts søvn.

 

Suite med sjøutsikt

Disse suitene blander sømløst moderne, norsk design med en fengslende havutsikt og tilbyr et intimt tilfluktssted med panoramautsikt.

Slapp av i et romslig oppholdsrom prydet med moderne møbler, original kunst og en beroligende fargepalett. Fra gulv-til-tak-vinduer får du utsikt over det mektige havet, som skaper en dynamisk bakgrunn for interiørets eleganse.

Soverommet har en luksuriøs king size-seng fra norske Wonderland, pyntet med førsteklasses sengetøy og dundyner, som sikrer en god natts søvn.

 

Eksklusivt hotellrom - Illustrasjon av Metropolis Design

Loft-Suite med havneutsikt

Disse nøye utformede suitene gir en opplevelse uten sidestykke, som sømløst blander moderne eleganse med den fantastiske naturlige skjønnheten i det omkringliggende landskapet.

For den kunstinteresserte finnes også originaler av kjente kunstnere på disse rommene, som skal gjøre alt fra å overaske til å komplementere designet på rommet.

På badet finner du et dypt badekar og en separat regndusj som gir foryngende stunder etter en dag med utforsking av den barske skjønnheten til Lofoten. Eksklusive produkter fra Molton Brown og myke morgenkåper kompletterer opplevelsen.

Legg deg for kvelden i en myk king size seng fra norske Wonderland med dundyner med førsteklasses sengetøy, som lover en god natts søvn.

 

Privat suite med fjellutsikt

Unn deg privatliv og komfort i et rom som er mye mer en et hotellrom – en flukt innenfor veggene av din egen private suite.

Store vinduer slipper inn naturlig lys, og gir en en fantastisk utsikt til den fantastiske naturen som omringer deg. Fra komforten inne kan du se fiskebåter på vei ut til fiske og se fjellene som ligger som et bakteppe til Henningsvær.

Ditt eget bad er en spa-lignende oase, komplett med luksuriøse fasiliteter som to regndusjer og et dypt badekar. Fordyp deg i luksus med eksklusive baderomsprodukter fra Molton Brown, og skap en sensorisk opplevelse som gir deg energi til å utforske mer av det Lofoten har å by på.

 

 

Eksklusivt hotellrom - Illustrasjon av Metropolis Design

Suite med havneutsikt

Suiten blander sømløst moderne, norsk design med den fengslende sjarmen til det nærliggende havnebassenget, og tilbyr et intimt tilfluktssted med panoramautsikt.

Slapp av i en stor stue utsmykket med moderne møbler, original kunst og en beroligende fargepalett. Vinduene gir deg en vidstrakt utsikt over den travle havnen, og skaper et dynamisk bakteppe for interiørets eleganse.

Soverommet har en myk king size seng fra norske Wonderland med dundyner med førsteklasses sengetøy, som lover en god natts søvn.

Juniorsuite med havneutsikt

Junior suitene våre er et eksklusivt tilfluktssted med flott utsikt mot den livlige havnen i Henningsvær.

Disse romslige og moderne rommene er designet med ro i tankene, og tilbyr et intimt tilfluktssted med panoramautsikt over den travle maritime aktiviteten nedenfor.

Juniorsuitene har elegante møbler som skaper et innbydende sted å slappe av. Store vinduer avslører en vakker utsikt over den pulserende havnen, og skaper en dynamisk utsikt fra roen på rommet ditt. 2 hotellrom i romkategorien er tilgengelig for kjæledyr. Kjæledyrtillegg kr 400,-.

Nyt en varm regndusj etter en dag med utforskning av urbane Henningsvær eller ville Lofoten, etterfulgt av eksklusive produkter fra Molton Brown. Legg deg for kvelden i en myk king size seng fra norske Wonderland. Dundyner med førsteklasses sengetøy garanterer en god natts søvn

Juniorsuite med fjellutsikt

Moderne design går hånd i hånd med den robuste skjønnheten til de omkringliggende fjellene.

Senk skuldrene på rommet som er nøye designet for å utstråle moderne, norsk eleganse. Interiøret er en harmonisk blanding av varme toner og elegante møbler, settes tonen for et avslappende og minnerikt opphold.

Store vinduer rammer inn en fantastisk utsikt over de majestetiske fjellene Vågakallen og Festvågtind som ruver over Henningsvær. Nyt en varm regndusj etter en dag med utforskning av urbane Henningsvær eller ville Lofoten, etterfulgt av eksklusive produkter fra Molton Brown. Legg deg for kvelden i en myk king size seng fra norske Wonderland. Dundyner med førsteklasses sengetøy garanterer en god natts søvn.

 

Junior Suite

Romslige og moderne juniorsuiter som komplementerer sjarmen til vakre Henningsvær.

Senk skuldrene på rommet som er nøye designet for å utstråle moderne, norsk eleganse. Interiøret er en harmonisk blanding av varme toner og elegante møbler, settes tonen for et avslappende og minnerikt opphold.

Nyt en varm regndusj etter en dag med utforskning av urbane Henningsvær eller ville Lofoten, etterfulgt av eksklusive produkter fra Molton Brown.

Legg deg for kvelden i en myk king size seng fra norske Wonderland. Dundyner med førsteklasses sengetøy garanterer en god natts søvn.

 

Superior dobbeltrom

Et fristed som harmonisk slår bro mellom den utemmede naturens skjønnhet og det pulserende bylivet i Henningsvær. Rommene våre er perfekt for de som ønsker en blanding av avslapning og utforskning.

Nyt en god natts søvn i en komfortabel dobbeltseng fra Wonderland med gode dundyner. Her våkner du opp til morgenlysets nyanser eller de livlige aktivitetene i Henningsvær, noe som gir en god start på dagen. 2 hotellrom i romkategorien er tilgengelig for kjæledyr. Kjæledyrtillegg kr 400,-.

Badene har moderne inventar, en regndusj og deilige produkter fra Molton Brown