Vind Brasserie

18.00 – 22.00

Våre ambisjoner er å fremheve lokale råvarer gjennom et nytt og moderne kjøkken, inspirert av den nordlige kulturen og geografien.

Rettene vi serverer på Vind Brasserie, er både smakfulle og rustikke, og symboliserer en harmonisk balanse mellom lokale tradisjoner og global kulinarisk påvirkning.

Kokkene kuraterer en meny som kombinerer autentiske nordnorske ingredienser med internasjonale smaker. Deres lidenskap for å utforske naturen reflekteres i valget av ingredienser, som inkluderer tang, tare, fisk direkte fra fiskeværet, og førsteklasses Lofot-lam. Vi håper dette resulterer i en unik og minneverdig matopplevelse for våre gjester.

 

Fersk, lokal fisk, muligens nettopp fanget og hentet direkte fra fiskebåten, er vakkert plassert på tallerkenen.

Chambre séparée

Vi har et eget Chambre séparée, ideelt for intime samlinger og spesielle anledninger. For vinelskere har vi nøye kuratert et imponerende utvalg av kvalitetsviner, håndplukket av vår vinkjenner. Vårt nye kaiområde gir deg muligheten til å nyte utendørs servering. Her kan man sitte og nyte småretter mens man ser på mennesker som spaserer mellom husene og kjenner den forfriskende sjøluften.

Kontakt oss

Kontakt oss

First
Last

Ta gjerne kontakt med oss, og vi vil skreddersy ditt selskap på hotellet!