CLASSIC NORWAY HOTELS
Henningsvær Henningsvær
Booking
Henningsvær
Booking close
  • NO
  • EN
  • Våre rom
  • Møter og kurs
  • Opplevelser
  • Sommerløftet
  • Booking
Classic Norway Hotels
  • Hoteller
  • Kurs og konferanse
  • Opplevelser
  • Gavekort
  • Sommerløftet
  • Booking
Menyer
Hovedmeny
Lunsjmeny
Forrett

Andebryst confit

gurkemeie dressing, skogsbærskum, syltet fennikel og myntegelé

175,-

Torskekjaker

med røbetehumus, mangopuré, romanesco, artisjokkchips og ørretrogn

165,-

Hjemme røkt storfe culotte

med Lofoten seaweed, tomatconfit, plommesyltetøy og fermentert reddik

Hovedrett

Kveite fra Henningsvær

med lilla blomkålpuré, stekt grønn artisjokk, rødkålsalat, nepe og siciliansk brødsmule

345,-

Indrefilet av reinsdyr

med pastinakkrem, beteconfir, karamellisert regnbue minigulrøtter og rødvinssaus

365,-

Dessert

Geitemelk pannacotta

med bringebærcoulis, lakrisgelé og mini sitron madeleine

165,-

Hazelnut bavarian

med vaniljemousse, blåbær, kandisert rabarbra og oransje tuile

165,-

«Se Seada» sardinsk søtt bakverk

fylt med hjemmelaget ost, servert skogsplantehonning og sjokoladejord

165,-

Ostetallerken

med honning og dagens syltetøy

185,-

Lunsjmeny

Lunsjmeny

Bryggehotellets burgere

Saftig hamburger med ost, spekeskinke, salat, tomat, sylta løk og yoghurtdressing. Serveres med ovnsbakte poteter og chilimajo.

245,-

Fiskesuppe med fersk fisk fra Henningsvær

Serveres med hjemmebakt brød.

225,-

Aubergine Parmasan

En italiensk lasagne-aktig rett med fritert aubergine, fersk tomatsaus, basilikum og parmesanost. Vegetarisk. Serveres med hjemmebakt brød.

225,-

Henningsvær Bryggehotell
76 07 47 50
booking@henningsvaer.no
Misværveien 18, 8312 Henningsvær
Facebook
Instagram
Bestill rom
Henningsvær
  • Kontakt oss
  • Veibeskrivelse
  • For reisearrangører
  • Classic Norway Magasin
  • Miljøprofilen til kjeden
  • Gavekort
  • Fordelsprogram
T 76 07 47 50
booking@henningsvaer.no

Meld meg på Nyhetsbrev

Facebook
Instagram
Bestill rom
img1
img2