Kamskjell med syltet gresskar, grønnkål, appelsin og potet tuile.
Sennep, melk, egg
Kremet fiskesuppe med laks, dagens fisk, urteolje og dill. Serveres med brød og smør.
Melk, fisk, sulfitt, selleri
Sprø sylinder med parmesan-skum, sauterte sopp, melkekaffeslør, kaffeemulsjon, ristede mandler og urter.
Gluten, melk, nøtter
Skiver av lokale oster fra Lofoten Gårdsysteri og speket pølse fra Amies gård og tørrfisk – serveres med hjemmelaget knekkebrød og ripsgele
Melk, hvete, sulfitt, fisk
Rødkålspeket kveite med fermentert rødkål, aquavitsyltet tindved, norsk dashi av tørrfisk og tang fra Lofoten Seaweed, kokosgel, lime og rødkål krystaller.
Fisk, gluten, soya
Dagens fangst med sesongens tilbehør.
Servitøren vil presentere allergiene
Serveres i en urtecrust med søtpotetpuré, syltet søtpotet, blanquette saus, bakt gulrot og brokkoli.
Sulfitt, egg, melk
Serveres med gresskarpuré, fritert gulrot, syltet ingefær og tofu. (Vegansk)
Soya
Kremet fiskesuppe med laks, dagens fisk, urteolje og dill. Serveres med brød og smør.
Melk, fisk, sulfitt, selleri
Angus biffburger serveres med briochebrød, crispisalat, tomat, løk og sylteagurk. Toppet med smeltet brunost, karamelisert løk, bacon og tyttebærsyltetøy
sulfitt, melk, egg, hvete
Serveres med tyttebæris, tyttebærgel og bakt hvit sjokolade
Melk, egg, gluten
Serveres med suksesskrem og hjemmelaget hasselnøttiskrem.
Gluten, egg, melk, nøtter (hasselnøtter)
Ost fra Lofoten Gårdsysteri serveres med hjemmelaget knekkebrød fra Røros og ripsgele
Melk, hvete
Hjemmelaget sjokolade fra Jentene på tunet. 3 biter.
Melk
Forrett, hovedrett og dessert