Fisk
Marinerte grønne oliven
Skiver av lokale oster og speket pølse av Lofotlam sammen med flatbrød fra Røros og ripsgele
Melk, hvete, sulfitter, sennep
Marinert rå laks serveres med en soyaemulsjon, mynte vinaigrette – toppes med frisk mynte og pepperrot.
Soya, fisk, sulfit
En kremet norsk fiskesuppe med lokal fisk, blåskjell og rotgrønnsaker
Melk, fisk, skalldyr, bløtdyr, selleri
Tartar av storfe med ost fra Lofoten Gårdsysteri, syltet seiersløk og potetchips.
Egg, sennep, melk
Smørkokte asparges med salat, ost, ristede mandler, honningvinaigrette og grønn urtesaus
Mandler, melk
Ferske reker serveres med brød, majones og sitron
Skalldyr, hvetemel, sennep, egg
Blåskjell med en smakfull kremet hvitvinssaus med norsk chorizo, fennikel, sjalottløk og chili
Bløtdyr, melk sulfitt
Serveres med hjemmelaget gnocchi, chorizo hollandaisesaus, tomat, rødløk, parmesan og grønn urteolje
Sulfitt, melk
Serveres med gulrot- og rødbetpuré, sprø gulrotcrudité og sherrysaus
Fisk, melk
Konfitert purreløk, langtidsstekte grønnsaker, romescosaus og ristede mandler
Mandler
I en Sandefjordsmørsaus med trøffel, syltet villsopp, konfitert sopp og parmesanchips
Sulfitter, milk, egg, hvete
Angus biffburger serveres med briochebrød, crispisalat, tomat, løk og sylteagurk. Toppet med smeltet brunost, karamelisert løk, bacon og tyttebærsyltetøy
sulfitt, melk, egg, hvete
Bakt rabarbra, honningcomb, rabarbrasirup og salt karamell-is
Melk, egg
Terte fylt med vaniljekrem, marinerte skogsbær og pasjonsfruktsorbet
Melk, egg, hvete, nøtter
Ost fra Lofoten Gårdsysteri serveres med flatbrød fra Røros og ripsgele
Melk, hvete
Et lite utvalg av iskrem eller sorbet
Egg, melk
Forrett, hovedrett og dessert
Snacks, forret, hovedrett og dessert