En miks av ristede nøtter og tørket frukt
Nøtter
Marinerte grønne oliven
Skiver av lokale oster og speket pølse av Lofotlam sammen med flatbrød og chutney
Melk, hvete, sulfitter, sennep
Servert med pisket smør med basilikum og pistasj & paprika og mandel
Melk, hvete, sulfitter, mandler
Krokett med reinsdyr, potet og sopp – Serveres med tyttebærmajones og syltede tyttebær
Melk, hvete, sulfitter, sennep, egg
Marinert rå kveite serveres med en soyaemulsjon, urte vinaigrette og toppes med frisk mynte & pepperrot
Soya, fisk, sulfit
Serveres med ulike variasjoner av tang fra Lofoten Seaweed sammen med en eplevinaigrette – toppes med ristede gresskarkjerner, syltet gresskar og fritert sopp
Soya, gluten, sulfit
En kremet norsk fiskesuppe med lokal fisk, blåskjell og rotgrønnsaker
Melk, fisk, skalldyr, bløtdyr, sennep, selleri
Tynne skiver av storfe, toppet med brent purreløk, røkt soppmajones, syltet tyttebær, sprø rugcrunch, urtepesto og røkt pølse av Lofotlam
Egg, sennep, rug, melk, sulfitter
Serveres med langtidsstekte grønnsaker, rødvinssaus, bakte druer, syltet sopp, crudite og fritert ruccola
Sulfitter, melk, sennep, selleri
Serveres med jordskokkpuré, ristet jordskokk, jordskokkchips, syltet tindved og brunet hollandaise saus.
Egg, melk, fisk og sulfitt
Serveres med pastinakkpuré, bakt pastinakk, sprø grønnkål, syltet blåbær, sopp og rødvinssaus med blåbær
Sulfitter, melk, sennep, selleri
Konfitert pastinakk med en gresskarsaus – toppet med pastinakkchips, ristede gresskarkjerner, friterte kapers, syltet pære og ristede hasselnøtter
Sulfit, hvete, bygg, hasselnøtter
I en Sandefjordsmørsaus med trøffel, syltet villsopp, konfitert sopp og parmesanchips
Sulfitter, milk, egg, hvete
Med en lemoncurd, marrengs, limoncellosorbet og karamelliserte valnøtter
Melk, egg, sulfitter, hvete
Serveres med hjemmelaget honningcomb, variasjoner av bringebær, ostekrem, toppes med salt karamellstrø
Melk, egg
Serveres med flatbrød og trøffel honning
Melk, hvete
Et lite utvalg av iskrem eller sorbet
Egg, melk
Forrett, hovedrett og dessert
Snacks, forret, hovedrett og dessert
Serveres med svineribbe og pinnekjøtt, hjemmelaget rødkål, kålrotstappe, eldhusrøkt gardspølse, medisterkake, julesaus og poteter.
Sennep, laktose, gluten (hvete)
Serveres med rødsaus
Laktose