Restauranten

Ca 50 personer

Restauranten som åpner i sommer ligger i «felleshuset» midt i sentrum av det nye kaianlegget.

Våre ambisjoner blir å fremheve lokale råvarer gjennom et nytt og moderne kjøkken, inspirert av den nordlige kulturen og geografien.

Rettene vi vil servere, skal være både smakfulle og rustikke, og vil symbolisere en harmonisk balanse mellom lokale tradisjoner og global kulinarisk påvirkning.

Kokkene vil kuratere en meny som kombinerer autentiske nordnorske ingredienser med internasjonale smaker. Deres lidenskap for å utforske naturen reflekteres i valget av ingredienser, som inkluderer tang, tare, fisk direkte fra fiskeværet, og førsteklasses Lofot-lam. Dette vil resultere i en unik og minneverdig matopplevelse for våre gjester.

Atmosfæren på restauranten gjenspeiler den genuine gjestfriheten som kjennetegner vår region.

Fersk, lokal fisk, muligens nettopp fanget og hentet direkte fra fiskebåten, er vakkert plassert på tallerkenen.

Chambre séparée

Vi vil også ha et eget Chambre séparée, som vil være ideelt for intime samlinger og spesielle anledninger.
For vinelskere har vi nøye kuratert et imponerende utvalg av kvalitetsviner, håndplukket av vår vinkjenner. Vårt imponerende kaiområde, som nylig er konstruert i forbindelse med hotellbygging, gir deg muligheten til å nyte utendørs servering. Her kan man sitte og nyte småretter mens man ser på mennesker som spaserer mellom husene og kjenner den forfriskende sjøluften.

Kontakt oss

Kontakt oss

First
Last

Ta gjerne kontakt med oss, og vi vil skreddersy ditt selskap på hotellet!